Lekkage opsporen? Lekdetectie bij Loodgieter-vandaag

Lekdetectie

Lekdetectie

Lekdetectie is niet het eerste waar we aan denken bij lekkage. We denken aan muren en plafonds met vlekken. Toch is lekkage meer dan alleen vervelend voor het aangezicht van de woning. Lekkage kan namelijk ook zeer gevaarlijk zijn, bijvoorbeeld wanneer de lekkage zich in de buurt van elektriciteit bevindt. 

In zulke gevallen zal de lekkage opgespoord moeten worden. Dit heet ook wel lekdetectie. Loodgieter-vandaag heeft al 20 jaar ervaring en heeft zich daardoor kunnen specialiseren in het opsporen van lekkages in en rondom het huis.

Lekdetectie rapport

Door de expertise van onze loodgieters is het mogelijk om een lekdetectie rapport op te stellen. Deze rapportages helpen de loodgieters verder, ze weten dan direct waar ze mee aan de slag kunnen gaan. 

Onze loodgieters gebruiken de nieuwste en meest geavanceerde apparatuur, waarmee alle lekkages snel en vakkundig gevonden worden. Naar aanleiding van deze bevindingen stelt de loodgieter een rapportage op.

Verzekeraars worden vaak erg blij van deze rapportages. Ze worden dan ook vaak vergoed door de verzekeringsmaatschappij. 

Zo’n rapport is voor iedereen handig. Particulieren, bedrijven, makelaars, beleggers, aannemers, advocaten, woningbouwverenigingen en de Vereniging van Eigenaren (VVE), iedereen maakt gebruik van deze rapporten. 

Kosten lekdetectie

Niet geheel onbelangrijk zijn de kosten om je lekkage op te laten sporen. Je wil van tevoren weten waar je aan toe bent. Loodgieter-vandaag hanteert eerlijke en transparante prijzen. De prijzen die wij hanteren:

  • Lekdetectie zonder rapport: € 99,-
  • Lekdetectie + dakinspectie zonder rapport: € 149,-
  • Lekdetectie met rapport: € 199,-
  • Lekdetectie + dakinspectie met rapport: € 249,-
Lekdetectie infrarood Amsterdam lekdetectie Rotterdam lekdetectie Den Haag lekdetectie utrecht loodgieter-vandaag

Wil je meer informatie over lekdetectie?

Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij nemen gegarandeerd binnen 24 uur contact met je op. 

Of klik hier voor spoed