Lekkage opsporen Nu al vanaf € 99,-

Lekdetectie

Lekkage opsporen

Lekkage opsporen is niet voor iedereen weggelegd. Dit is zeer specialistisch werk, waarvoor je een ervaren en getrainde loodgieter voor moet hebben. 

Loodgieter-vandaag heeft al 20 jaar ervaring met verschillende werkzaamheden, waardoor we ons hebben kunnen specialiseren in bepaalde gebieden. Het opsporen van lekkages is één van die gebieden. 

Lekkage kan gevaarlijk zijn. In eerste instantie denken we aan lelijke plekken op muren en plafonds, maar het is niet alleen lelijk. Lekkage kan namelijk ook zeer gevaarlijk zijn, bijvoorbeeld als de lekkage zich in de buurt van elektriciteit bevindt.

Lekkage opsporen met rapportage

Door de expertise van onze loodgieters is het mogelijk om tijdens het opsporen van de lekkage een lekdetectie rapport op te stellen. Deze rapportages helpen de loodgieters verder, ze weten dan direct waar ze mee aan de slag kunnen gaan. 

Onze loodgieters gebruiken de nieuwste en meest geavanceerde apparatuur, waarmee alle lekkages snel en vakkundig opgespoord worden. Naar aanleiding van deze bevindingen stelt de loodgieter een rapportage op.

Verzekeraars worden vaak erg blij van deze rapporten. Lekdetectie rapporten worden dan ook vaak vergoed door de verzekering. 

Een lekdetectie rapport is voor iedereen handig. Particulieren, bedrijven, makelaars, taxateurs, architecten en adviesbureaus, opstalverzekeringen, gemeentelijke bedrijven en de Vereniging van Eigenaren (VVE), iedereen maakt gebruik van deze rapporten.

Richard van de Berg
Richard van de Berg
Lees verder
Zeer tevreden over de adequate aanpak bij lekkage die ontstaan is door een fout van mijn vorige loodgieter. Fijn dat dat jullie zo snel konden helpen!
H.legardiner
H.legardiner
Lees verder
Ideale dat meerdere specialisten tegelijk ingezet konden worden voor mijn renovatie project. Hierdoor kon de woning op tijd opgeleverd worden voor verkoop! Veel dank!
Julia Prenger
Julia Prenger
Lees verder
Loodgieter was wel iets later, maar de lekkage is vakkundig opgespoord gerepareerd. Nog steeds droge voeten in de keuken 😊
M. Somers
M. Somers
Lees verder
Top service! Direct contact en overleg over over de kosten. Geen verassingen achteraf.
Anoniem
Anoniem
Lees verder
Snelle reactie

Kosten opsporen lekkage

Niet geheel onbelangrijk zijn de kosten voor het opsporen van lekkage. Je wil toch weten waar je aan toe bent. Loodgieter-vandaag hanteert eerlijke en transparante prijzen. De prijzen voor voor het opsporen van lekkage zijn:

  • Lekkage opsporen zonder rapport: € 99,-
  • Lekkage opsporen + dakinspectie zonder rapport: € 149,-
  • Lekkage opsporen met rapport: € 199,-
  • Lekkage opsporen + dakinspectie met rapport: € 249,-
Lekkage opsporen

Meer weten over hoe wij een lekkage opsporen?

Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij nemen gegarandeerd binnen 24 uur contact met je op. 

Of klik hier voor spoed