Loodgieter bij lekkage opsporen nodig?

Lekkage laten opsporen of repareren

      7 redenen waarom je direct voor ons moet kiezen:
  • Snel en betaalbaar een lekkage op laten sporen voor € 99,-= 
  • Reparatie tegen vooraf afgesproken prijs
  • Hoogwaardig apparatuur drukproef infrarood camera vochtmeting ultrasoon.
  • Optioneel: Uitgebreid Lekdetectierapport geschikt en vergoedt door verzekeraars.
  • Ruim 22 jaar ervaring als loodgieter, dus alle vakkennis is aanwezig.
  • Bekijk de Trustpilot reviews van onze bestaande klanten. 
  • Gegarandeerd resultaat

  

Loodgieter-vandaag is de oplossing!

Buiten dat lekkage ontzettend vervelend is, kan het ook gevaarlijk zijn. Zo kan waterlekkage in de meterkast komen, waardoor er kortsluiting in de elektriciteit kan ontstaan. Waterlekkage kan ook de muren of de gehele constructie van een huis onherstelbaar beschadigen. Er kan schimmel ontstaan doordat de constructie een lange tijd vochtig is. Schimmel is niet alleen moeilijk te verwijderen. Het is ook erg gevaarlijk voor de gezondheid.

En niet alleen waterlekkage is gevaarlijk. Er kan ook een gaslek ontstaan, wat ontploffingsgevaar veroorzaakt. Het aansteken van een lucifer of aansteker kan bij een gaslek ontzettend gevaarlijk zijn, dit kan namelijk leiden tot brand of ontploffing.

Loodgieter Vandaag kan helpen om het lek op te sporen. Zowel gaslek, waterlekkage in badkamer muur en vochtplekken op het plafond sporen wij op. Dit doen wij door een warmtebeeldcamera ook wel infraroodcamera genoemd een drukverlies test voor waterleidingen en door een vochtmeting te doen.

Ultrasoon detectie

Thermografie infraroodcamera

Thermografische camera

Akoestisch onderzoek

Datalogger

Drukproef

Endoscopie

Kleurstofmethode

Leaktracking

Leiding lokalisator

Rioolcamera

Rookproef

Traceergas

Warmtebeeldcamera
lekkage opsporen badkamer
lekkage sporen badkamer

Grote lekkage opsporen en verhelpen

Bij grote lekkages is het opsporen niet zo moeilijk. Deze is snel te vinden en kunnen wij direct repareren. Je kan de schade dan direct herstellen. Mocht je dit niet zelf willen doen, hebben wij de juiste specialist in dienst die de schade snel en vakkundig kan herstellen. Je wordt dus volledig ontzorgd door Loodgieter-vandaag voor een eerlijk tarief.

Kleine lekkage & vochtplekken

In het geval van een kleine lek kom je er vaak pas later achter. Deze worden ontdekt door een vlekje op het plafond of op de muur. Kleine lekkages laten zich vaak ontdekken door middel van een muffe geur, rioollucht of gaslucht waarna het onderzoek naar de lekkage kan beginnen.

De sporen van een kleine lekkage kunnen aangepakt en hersteld worden zonder dat de lekkage is opgelost. Deze lekkagesporen zullen na verloop van tijd echter weer zichtbaar worden. De specialisten bij Loodgieter-vandaag sporen deze lekkages op met behulp van een warmtebeeldcamera.

Lekkage laten opsporen & repareren

Laat ook kleine lekkages opsporen en vakkundig repareren door Loodgieter-vandaag. Door de geavanceerde lekdetectie apparatuur, zoals de warmtebeeldcamera en de drukmetingsmachines, sporen wij de lekkage in een mum van tijd op.

Als wij een lek opsporen, repareren we dit in vrijwel alle gevallen direct. De prijs hiervoor wordt in overleg met jou bepaald. Wij vinden het belangrijk dat de lekkageproblemen verholpen worden en dat dit tegen een eerlijke prijs gebeurt. Mocht de lekkage niet direct gerepareerd kunnen worden, zorgen wij ervoor dat je dezelfde dag nog een offerte ontvangt.

Door het repareren van lekkages voorkom je veel overlast, hoge kosten en gezondheidsproblemen. Klik hier om de lekkage te laten opsporen!

Richard van de Berg
Richard van de Berg
Lees verder
Zeer tevreden over de adequate aanpak bij lekkage die ontstaan is door een fout van mijn vorige loodgieter. Fijn dat dat jullie zo snel konden helpen!
H.legardiner
H.legardiner
Lees verder
Ideale dat meerdere specialisten tegelijk ingezet konden worden voor mijn renovatie project. Hierdoor kon de woning op tijd opgeleverd worden voor verkoop! Veel dank!
Julia Prenger
Julia Prenger
Lees verder
Loodgieter was wel iets later, maar de lekkage is vakkundig opgespoord gerepareerd. Nog steeds droge voeten in de keuken 😊
M. Somers
M. Somers
Lees verder
Top service! Direct contact en overleg over over de kosten. Geen verassingen achteraf.
Anoniem
Anoniem
Lees verder
Snelle reactie